Пускат не повече от 1000 фенове на ЦСКА на „Тича"

Официално решение за квотата на гостуващите привърженици се очаква днес или утре

Пускат не повече от 1000 фенове на ЦСКА на „Тича"

 Максимум 1000 души се очаква да бъде квотата за червените фенове, която ще отпуснат от Черно море в събота. Двубоите на "Тича" традиционно са сред любимите дестинации на армейските привърженици, като в последните сезони бройката им във Варна често надминаваше 2000. Заповедта на здравния министър Костадин Ангелов от края на август обаче остави в сила ограниченията до 1000 души да бъдат допускани в един сектор по родните стадиони. Така ръководството на моряците по всяка вероятност ще определи сходен лимит, като освен в клетката ще има червени фенове и на виража към нея в сектор В.

Традиционната цена от 6 лева за домакинските мачове на Черно море се очаква да се запази. Официално решение за квотата на гостуващите привърженици и цената на билетите се очаква днес или утре.

До момента ЦСКА имаше само едно извънстолично гостуване през сезона - на Ботев Враца. Тогава домакините отпуснаха 800 входни талона за армейската агитка и обявиха цена от 5 лева, колкото плащаха всички привърженици на стадион "Христо Ботев".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки