Илия Анчев: Ще нанесем първата загуба на Беласица при гостуването им в Панагюрище

"Предстои ни много тежък двубой за първото място", заяви президентът на Оборище (Панагюрище)

Илия Анчев: Ще нанесем първата загуба на Беласица при гостуването им в Панагюрище

С настроение протичат тренировките на мъжкия отбор на ОФК Беласица на терена на стадион Цар Самуил. Всичко това се дължи на успешните игри от петте изиграни мача от началото на първенството, в които футболистите постигнаха четири победи и само едно равенство и с 13 спечелени точки делят първото място с отбора на Вихрен в таблицата на ЮЗ трета лига. Няма контузени и наказани футболисти в момента. Вече на пълни обороти се готви и опитния халф Тони Костадинов. Наставникът на мъжкия отбор Саша Симонович сподели, че всички коментари по адрес на Беласица, че им се обещават какви ли не премии като домакини и гости, не отговарят на истината.

„Имаме утвърден вътрешен правилник на клуба и футболистите получават това ,което им се полага. Спираме коментарите и с привличането на този или онзи футболист отвън. Имаме достатъчно футболисти, които независимо на какъв пост играят, вкарват голове, и тяхна е заслугата да се намираме най-отгоре в таблицата. Съсредоточили сме се изцяло върху предстоящия мач срещу отбора на Оборище. Разучаваме тяхната игра и ще направим всичко възможно да се представим на ниво в събота , за да докажем, че успехите ни не са случайни”.

Президентът на ФК Оборище Панагюрище Илия Анчев сподели: „Три мача за една седмица за нашите футболисти. В изминалата събота  играхме срещу Марек в Панагюрище, в сряда за Купата на България гости на стадион Бончук в Дупница и в събота – домакини на Беласица Петрич в мач за първенството. Акцентираме вниманието си върху мачовете за първенството , а за Купата – каквото стане. Предстои ни много тежък двубой-директен за атакуване на първото място между Оборище и Беласица. Играещият треньор Ели Маркес познава много добре играта на Беласица и се надявам да нанесем първата загуба на петричкия тим и да си разменим местата в челото на таблицата”.

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки