Локо Пд отпрати съотборник на Марселиньо

Бразилецът Габриел Перейра няма да остане на „Лаута“

Локо Пд отпрати съотборник на Марселиньо

Бразилецът Габриел Перейра няма да остане в Локомотив Пловдив.

Пристигналият на проби от новия клуб на легендата на Лудогорец Марселиньо – Витория Баия, тренира няколко дни с „черно-белите“ на лагера в Боровец и се е показал като интересен играч, който обаче не пасва на схемата на Бруно Акрапович, съобщава Tribunaplovdiv.

Треньорският щаб на носителя на Купата на България търси алтернатива на напусналия в посока гръцкия Атромитос Йосип Томашевич като ляв халф-бек, докато Перейра бил типично крило. Той показвал силни страни само в атакуващ план, докато тепърва трябвало доста да се учи, за да помага и в защита. Последното обаче е ключово изискване на Акрапович.

Той успя да развие в това отношение стартиралия като нападател в началото на кариерата си Момчил Цветанов. Чико към момента е реално без конкуренция за място в титулярния състав за лявата зона.

Треньорът на Локо се прибра вчера от Германия и видя Перейра само в следобедната тренировка.

Но решението за бъдещето му трябваше да се форсира, защото агентите му са поставили условие до девет дни да имат яснота и той да може да търси ново предизвикателство, ако не стигне до трансфер при „смърфовете“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки