Павел Върба: Започваме нова ера и нова епоха за Лудогорец

"Отборът започна да има лицето, което искам да виждам"

Павел Върба: Започваме нова ера и нова епоха за Лудогорец

 Треньорът на Лудогорец Павел Върба беше изключително доволен от последните 30 минути на тима си, в които шампионите обърнаха с 3:1 Локомотив (Пловдив) и излязоха на първо място в класирането. Той обаче беше разочарован от представянето през първите 55 минути на своите играчи.

"Днес отборът показа две лица. До 55-ата минута не беше добро лице, губехме топката излишно, след като поучихме гол и направихме промени, Лудогорец започна да има лицето, което искам да виждам. Последните 30 минути бяха перфектни. Трябва обаче да избягваме да имаме подобни на първите 60 минути.
Отборът показа лице, характер, сърце на терена. Дори в такива мачове, които не ти върви на терена. Второто полувреме играхме с двама нападатели.

Бяхме по-активни през второто полувреме с двама нападатели. Казахме си на полувремето, че някои от играчите не се движеха добре, губеха лесно топката. На някои от играчите не им се получаваше играта. През втората част след корекциите играта се подобри. Смените помогнаха много, всички се включиха отлично", заяви с усмивка Върба.

Опитните Моци, Недялков и Григоре помогнаха на другите, за да се вдигнат в този труден момент при 0:1. Знаехме много добре, че Локомотив ще играе така. В мача за Суперкупата играха в същия стил, както и днес. Бяхме предупредили играчите, но не успяха да изпълнят указанията. Дори имахме ясна идея какво да правим на терена, но не изпълнявахме достатъчно указанията и това ни създаде проблем преди почивката. Този мач беше една подготовка и за Европа. Днес ни липсваха Каули и Бърнард Текпетей, които щяха да оставят своята следа в мача", сподели чехът.

"Започваме нова ера и нова епоха за Лудогорец. Знам, че тези играчи ще помогнат много. Трансферният прозорец е отворен до началото на другия месец. Всичко може да се случи, въпреки ме взехме четирима нови играчи, а Доминик се върна. От нас се иска да направим така, че новите да се сработят възможно най-бързо. Доволен съм, че ги привлякохме. Това е свежа кръв за Лудогорец", завърши Върба.
 

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки