Гошо Петков защити Стериакис

"Бих му казал да не обръща внимание на тези неща, трябва да свиква с критиките"

Гошо Петков защити Стериакис

 Играещата легенда Георги Петков взе отношение по случая със своя млад колега в Славия Антонис Стериакис. Припомняме, че гръцки анализатор атакува таланта на "белите" след поражението на младежкия национален отбор на Гърция с 0:5 от Хърватия. Това принуди българският клуб да излезе с декларация, а сега Гошо Петков обяви пълна подкрепа за Стериакис. Ето какво каза вратарят-рекордьор:

"Ситуацията с Тони ме изненада. Говоря за онзи гръцки журналист или какъвто там е. Запознати сме и знаем, че има вратар от Олимпиакос, който му е близък човек. Това трябва да мотивира Тони, защото е с уникални качества, може би вече има 80-90 мача за Славия, на 20 години. Да не забравяме, че преди две години той изведе Славия до финала за Купата на България, който спечелихме. На финала пазих аз, но във всички мачове до финала на вратата беше Тони."

"Има пълната подкрепа - както моята, така и на треньора на вратарите. Той наистина има уникални вратарски качества. Като гледам младите вратари в България, Тони е завършен вратар, играе и с двата крака. Бъдещето е пред него, дано тези неща не му се отразят, но като го познавам още от школата, мисля, че това ще го мотивира", заяви Петков пред Спортал.

"Бих му казал да не обръща внимание на тези неща, трябва да свиква с критиките - дали нарочни, или не. Той е много добър вратар, но всеки вратар може да сгреши. Случва се. Като се върна назад, на неговите години сигурно съм правил три пъти повече грешки. Разни нападки могат да те мотивират двойно повече. Мисля, че на него няма да му се отрази това нещо."

"Какво имам предвид за вратаря на Олимпиакос ли? Вратар близък до този човек, но той няма мачове на професионално ниво, доколкото знам. Четох, че въпросният човек напада и Славия, затова клубът излезе с декларация. От наша страна спрямо Тони няма никакви проблеми, заставаме плътно зад него! Да не забравяме, че преди два месеца станахме трети в първенството, а голяма заслуга за това има и той"."

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

Арда засили кризата в Славия след 2:1 в Кърджали (ВИДЕО)

Два бързи удара на домакините решиха изхода на срещата

С КЪСМЕТ: Левски пребори храбра Славия (ВИДЕО)

Рикардиньо и Марин Петков носят "син" триумф

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Венци Стефанов: Как да съм доволен? Изравниха ни в самия край!

Президентът на Славия не бе никак доволен

Загорчич: Доволен съм от играта и момчетата, макар че не победихме

Треньорът на Славия изрази задоволството си от представянето срещу Ботев (Пловдив)

Славия без Томбак и Добрев за мача с ЦСКА 1948

И двамата имат проблеми

Официално: Славия обяви привличането одобрения след проби Николай Христов

Българинът си спечели трансфер при "белите"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки