Лече не бърза да пусне другия Цонев на „Герена“

Феновете с благодарности към Сираков, той им обеща да разкрие на кой и колко дължи пари Левски

Лече не бърза да пусне другия Цонев на „Герена“

Медиите в Италия, начело с Джанлука ди Марцио, гръмнаха през седмицата, че Лече все пак ще върне Ради Цонев на „Герена“. 

Оказа се обаче, че на „Виа дел Маре“ не мислят точно така. 

Близнакът на Борислав Цонев не само че продължава да тренира с отбора, но дори и взе участие в контролата с Монополи, където бе преотстъпен през миналото първенство. 

Срещата завърши без победител - 2:2, а Цонев се появи в игра в 83-ата минута, след като замени Петричоне.

„Какво страхотно усещане е да играя отново на този стадион“, написа той по-късно в социалните мрежи.

Иначе на „Герена“ се надяват, че той ще се завърне при брат си Боби като преотстъпен, след като в Италия са категорични, че Еуженио Корини няма да разчита на него през новото първенство.

Междувременно феновете на Левски отправиха специални комплименти към Наско Сираков за присъствието му на турнира „Синьо лято“, който събра над 500 души в курорта Албена.

Подобен жест имаше още към Илия Христов, който е член на УС на клуба, както и към президентът на Сливнишки герой Венцислав Рангелов. Последният, макар и да е близък на Христо Стоичков, никога не е крил, че подкрепя „сините“, пише "Мач Телеграф".

Шампион стана на „Левски-София-Запад”, който победи на финала „Blue Boys Троян“. Трети се класираха „Синя Кръв“ от Асеновград, а четвърти „Левски Карлово“.

Покрай присъствието на турнира, Сираков проведе и среща с привържениците на тима. На нея той обеща, че през седмицата от „Герена“ ще разкрият на кой и колко дължат.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки