Тодор Неделев: Не съм отказал на Трабзонспор, те се оттеглиха

"Ако има оферта, която устройва мене и клуба, ще седнем да говорим"

Тодор Неделев: Не съм отказал на Трабзонспор, те се оттеглиха

 Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе избран за Футболист номер 1 в efbet Лига за месец август според InStat Index. Класацията се прави за трети пореден сезон от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), в сътрудничество с ИНСТАТ - една от най-големите компании за футболни анализи и статистика.

При награждаването си той обяви, че е готов да бъде продаден в чужбина, за да помогне на клуба, който се намира в тежко финансово положение.

"Благодаря на моите съотборници, без тях нямаше да постигна нищо. Да сме живи и здрави и да спечелим в предстоящите мачове, защото имаме нужда от точки, заяви Тодор Неделев.

На въпрос дали би приел трансфер в чужбина, за да помогне на Ботев (Пловдив) да излезе от тежката ситуация, той отговори: "Ако има оферта, която устройва мене и клуба, ще седнем да говорим. Но се надявам на нормализация. И Георги Самуилов да се върне, защото имаме нужда от неговата подкрепа. Още не сме наясно дали ще го направи. Написахме декларация, защото докато той беше, всичко беше наред. А и отборът не играеше толкова зле. Надявам се да се оправят нещата, добави националът.

"Трабзонспор още от зимата ме следеше. Тогава не станаха нещата. През тези 6 месеца поддържахме контакт, говорили сме. И 3-4 дни преди последния мач със Славия, баража за Лига Европа, един мениджър ми се обади и ми каза, че те се отказват. Аз не съм се отказал. Като прочетох за какви пари става дума, едва ли някой би отказал. Така са преценили, така че аз продължавам напред и това е".

"Дали е възможен трансфер сега? Всичко е възможно. Чакаме оферта, ако ни устройва нас и Ботев, ще преценим. Наистина отборът започна сезона много добре - с победа над Локомотив в дербито. И си казах: стартираме по най-добрия начин. Но след това загубихме в три поредни мача в последните минути - с ЦСКА, Берое, Арда. Жалко е, че загубихме толкова точки в последните минути. Но нека не забравяме, че първенството е едва в началото и ние имахме нелека програма", не скри оптимизма си халфът.

Французи и белгийски искат талант на Ботев (Пд)

Кристиан Нвачукву е следен от чужбина

Керкез негодува срещу съдийството за мача с Черно море

Треньорът на Ботев (Пловдив) очевидно не бе напълно доволен

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Керкез: Заслужавахме да победим, получи се приятен мач

Треньорът на Ботев (Пловдив) похвали противника

Керкез призна: Преговаряме с ЦСКА за Шопов

Треньорът на Ботев (Пловдив) не крие, че иска халфа

Ботев (Пловдив) и Хебър завъртяха 0:0 на Коматево

Двата тима така и не успяха да се победят

Ботев (Пловдив) ще подпише с трима на проби

Това призна треньорът на отбора Душан Керкез

Керкез: Ръководството прави всичко по силите си, за да привлече защитник

Треньорът на Ботев (Пловдив) остана доволен от успеха над датския Вейле

Николов: Надявам се Ботев (Пловдив) да бъде трамплин за Европа

Новият нападател на "канарчетата" е ентусиазиран от трансфера си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки