Четири победи и една загуба за ОФК Беласица в края на изминалата седмица

В Панагюрище мъжкият отбор постигна успех с 1:0 като гост на Оборище

Четири победи и една загуба за ОФК Беласица в края на изминалата седмица

 В изминалата събота за първенството на зова София за деца, набор 2006 година, отборът на ОФК Беласица гостува на Пирин Благоевград и постигна убедителна победа с 6:0 на стадиона в Рилци. По две попадения отбелязаха Александър Николов и Илиян Филчев и по едно – Велик Велков и Николай Георгиев.

В Петрич на терена с изкуствено покритие се срещнаха отборите на ОФК Беласица и Хебър Пазарджик – младша възраст. В този двубой отборът на гостите постигна победа след голове на Ангел Фърцов и Александър Пунев.

В Панагюрище мъжкият отбор на Беласица постигна победа като гост срещу Оборище с 1:0 с гол на Димитър Стоев.

В неделя на терена с изкуствено покритие в Петрич се срещнаха детските отбори набор 2007 на Беласица и Пирин Сити-Разлог. Домакините победиха с резултат 3:0 с голове на Самуил Попов, Атанас Тимов и Стамен Кирилов.

На стадион Раковски в столицата се срещнаха юношеските състави на Левски Раковски и ОФК Беласица Петрич. Мачът започна добре за петричките футболисти след като Здравко Корчев открива  в 12-та минута за 0:1. В 20-та минута след грешка на защитата на гостите резултата е изравнен. В 35-та минута домакините повеждат с 2:1. На полувремето наставникът на петричките футболисти Георги Киров прави смени, които се оказват успешни. В 60-та минута Димитър Малев с левачката изравнява за 2:2. В 76-та минута след отбита топка от защитата на домакините Димитър Радовски със страхотен шут прави резултата 2:3. В края на мача след като главния съдия си затваря на два пъти очите за дузпа в полза на гостите, третия път вече я отсъжда. Боби Димитров е точен и прави резултата 2:4 и си прави подарък за рождения си ден.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки