Сензациите в пресата: Феновете на Левски пак атакуват ръководството

Али Соу заминава за Португалия; Занев дава съвети на новите в ЦСКА

Сензациите в пресата: Феновете на Левски пак атакуват ръководството

Най-интересното от днешния спортен печат, 15-ти септември 2020:

Тема Спорт: Феновете на Левски пак атакуват ръководството на клуба

Оперативното ръководство на Левски за пореден път си навлече гнева на организираните привърженици. Този път причината бе съобщена в сайта на клуба за фенския турнир "Синьо лято". Над 500 гости уважиха турнира. Това заглавие провокира лидера на сектор Б Любомир Костадинов, който след няколко дни затишие отново атакува клуба. Ясно е, че стрелите са насочени към изпълнителния директор Павел Колев, тъй като Наско Сираков бе на турнира. 

"Докато за собствениците и ръководителите на ПФК Левски най-отдадените привърженици и левскари са ГОСТИ, отборът никога няма ад бъде там, където му е мястото!!! С нетърпение чакаме така афишираните от ръководството обиколки из България за запознаване на "ГОСТИТЕ" с кампанията за членски карти!

П.п. ГОСТИ сте вие, г-да властимащи в Левским ние сме привържениците на вековния клуб и сме ВЕЧНИ!!!", това написа Любомир Костадинов, който този месец зададе доста въпроси към ръководството, повечето от които останаха без отговор

Телеграф Мач: ЦСКА остава без Али Соу

Али Соу напуска ЦСКА в посока Португалия в началото на месец октомври. Той ще направи това веднага след гостуването на "червените" на Етър, което е предвидено по програма за 4-и октомври. Феновете на тима обаче няма защо да се притесняват, тъй като голмайсторът не си тръгва, а ще бъде призован в националния отбор на Гамбия, който ще изкара няколкодневен лагер в Португалия. Белгийският селекционер на "скорпионите" Том Сенфие се е спрял почти изцяло на футболисти, които играят в Европа и ще иска да види в действие и някои нови и млади лица.Засега е ясно, че Гамбия ще изиграе контрола с Гвинея на 13 октовмри в курорта Алгарве. Националният тим се опитва да намери съперник и за 9 октомври, като пропаднаха проверките с Гана и Мозамбик, но все още е актуално да се стигне до договорка с Кабо Верде.  Али Соу има 5 мача за Гамбия, в които още не е вкарвал гол. Селекционерът Сенфие иска да види на кого може да разчита преди квалификациите за КАФ срещу Габон през ноември.

Тема Спорт: Занев дал съвети на новите

Капитанът на ЦСКА Петър Занев, който се възстановява от COVID-19 и в момента е под карантина, е дал съвети на новите попълнения в тима, за да могат да се адаптират по-лесно към футбола у нас и да свикнат с големите изисквания към "червените".

"Казах на новите футболисти в тима, че българското първенство не е лесно и ще им бъде трудно, особено с адаптацията. Така че всеки състезател, който идва в отбора, трябва да защитава името си и да дава най-доброто от себе си, защото фланелката на ЦСКА задължава във всеки мач да се представяш на максимума на възможностите си", заяви Занев пред БНТ.

Бранителят поясни, че травмата му от последния му официален мач преди положителния тест за коронавирус - срещу Ейре в Лигата на нациите, довела тогава до принудителната му смяна, вече е напълно отшумяла и той няма проблем да поднови тренировки, след като оздравее.

"Контузията дойде, защото пет дни се борех с тежък грип и не бях тренирал. Самата травма не е тежка, просто получих спазъм от пренатоварване. Надявам се колкото се може по-бързо да изляза от тази ситуация и да започна да тренирам", заяви Занев.

Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки