Бивш футболист на Челси: Вернер ще вкарва много голове

Немският нападател направи официалния си дебют в първия кръг и изработи дузпа

Бивш футболист на Челси: Вернер ще вкарва много голове

 Бившият състезател на Челси Крис Сътън се изказа изключително ласкаво за нападателя на клуба Тимо Вернер. Вернер, който пристигна в Лондон от състава на Лайпциг бе с основна заслуга при победата на неговия тим срещу Брайтън в понеделник вечер. 

Според бившия английски национал, Вернер тепърва ще разгръща потенциала си и феновете  могат да бъдат спокойни за бъдещето. 

"Мисля, че Челси направиха много добър ход с привличането на Тимо Вернер. Смятам, че той е страхотен футболист, а най-силното му качество за мен е скоростта, с която разполага. Това, че е бърз и умее да взима правилните решения е от съществено значение. Гледах мача срещу Брайтън и останах доволен от представянето на целия отбор, все пак съм играл в Челси и знам колко е голямо напрежението."

"Моето мнение е, че Вернер тепърва ще наказва противниковите защити и очаквам той да бележи много през сезона. В Челси се справиха добре на трансферния пазар и Лампард може да постигне нещо добро през сезона. Нямам търпение да дойде неделя, за да  наблюдавам Челси срещу Ливърпул, ще бъде прекрасен мач“, каза Сътън.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки