Акрапович: Изиграхме фантастичен мач, Жозе е уникален човек и треньор

„За нас това бе един исторически двубой, а за тях е мач като всеки друг“

Акрапович: Изиграхме фантастичен мач, Жозе е уникален човек и треньор

“Много неща преживях по време на мача. Дадохме всичко от себе си и мисля, че срещата тръгна в наша посока, но една ситуация обърка всичко.“

Така започна своя коментар треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович след драматичната загуба от Тотнъм след обрат с 1:2 в мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

„За нас това бе един исторически двубой, а за тях е мач като всеки друг. Имахме малко повече време за подготовка от тях. Не успяхме да покажем нашия стил, но беше трудно срещу такъв тим“, посочи наставникът на „смърфовете“.

„Изиграхме фантастичен мач, вкарахме гол и си помислих, че можем да направим нещо голямо - започнах да си гледам часовника. Но, това е футболът - ако не внимаваш, те наказват”, каза Акрапович, чийто тим поведе, но в последните 10 минути остана с 9 души на терена и допусна обрат.

“И това, което направихме е достатъчно да си тръгнем с чиста съвест. Ако Марти бе изритал топката малко по-далеч, нямаше да се стигне до тази ситуация. После Диниш реагира инстинктивно и се стигна до една глупост - картона на Биската, но всичко е емоция. Той можеше да вкара втори гол и да реши срещата. Не критикувам никого, казах им хубави думи в съблекалнята. Продължаваме нашия път.“

„Моуриньо е уникален човек и специалист. Пожелавам му да спечели Висшата лига. Изобщо не е надменен човек, напротив - много е нормален. Говорихме за тренировките, за дните му в Реал Мадрид. Изненадах се колко знае за моя отбор и това показва колко сериозен треньор е. За мен е удоволствие да работя с този състав. Мисля, че момчетата ще се оправят бързо и ще изглеждаме добре срещу Етър.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки