Наставникът на Перун уверен в победата над Рилски спортист

"Ще има вътрешни размествания от мача срещу Марек”, сподели Благовест Ангелов

Наставникът на Перун уверен в победата над Рилски спортист

 С изключение на наказания за 2 срещи от ДК на ЗС на БФС Росен Лулейски и контузения Божидар Станчев , всички останали футболисти бяха на разположение на наставника си Благовест Ангелов по време на заниманията, провеждани на градския стадион в Кресна. Станимир Благоев се готви вече с колегите си.

„В събота ще премерим сили с отбор от нашата черга-този на Рилски спортист Самоков. Имам пълна информация за играта на гостуващия тим от изминалата събота срещу Велбъжд Кюстендил, игран на стадион Искър. Зная как да подходя за съботния мач. Нужно е момчетата ,на които ще гласувам доверие, да изпълнят указанията ми,  да се раздадат докрай на терена, за да спечелим трите точки, от които имаме нужда в този момент. Ще има вътрешни размествания от мача срещу Марек”, сподели Благовест Ангелов.

В отбора на гостите няма да вземе участие наказаният Тихомир Крумов заради показания червен картон в мача срещу Велбъжд Кюстендил.

Вероятен състав Перун: Атанас Тъпигьозов, Даниел Марков, Красимир Ангелов, Борислав Бориславов, Десислав Токов, Николай Димитров, Роберто Харалампиев, Петър Добринков, Йордан Харизанов, Иван Георгиев, Атанас Топалов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки