Боби Цонев: В Левски се събрахме характери, които винаги гонят победи и титли

"Да бъдеш в една съблекалня с Валери Божинов е нещо уникално", призна халфът на "сините"

Боби Цонев: В Левски се събрахме характери, които винаги гонят победи и титли

 Едно от новите попълнения на Левски - Борислав Цонев, даде интервю пред "Канал 3". Офанзивният футболист дебютира срещу Етър и донесе победата на "сините" с 2:1. 

 
"Щастлив съм, че отново съм на "Герена" и мога да помагам на отбора. Чувството да вкараш гол на стадион "Георги Аспарухов" е неописуемо. Когато сме се събрали такава група от играчи, които знаят какво е Левски е много по-лесно, знаеш, че всеки ще скочи и ще се раздава максимално", започна Цонев.
 
 
 
"Решението да се върна не беше трудно. Аз лично не усещам финансовите проблеми, които има клуба. Ние сме концентрирани върху играта. Надявам се занапред нещата да са нормални и да покажем на какво сме способни".
 
"Да бъдеш в една съблекалня с Валери Божинов е нещо уникално. Неприятно ми е, че повечето хора не го приемат на сериозно, но за мен е удоволствие да работя с подобен футболист. Като стоя рамо до рамо с него ми вдъхва допълнителна увереност, предвид факта в какви отбори е играл", сподели халфът.
 
 
 
"За първи път ще играя срещу ЦСКА 1948. За мен този мач е дерби на София, нищо по-специално. Надявам се да продължим с победите. Надявам се до зимата да покажем някакъв добър облик. Хубавото, е че голяма част от играчите се познаваме още от юношеските години. Фактът, че Георги Тодоров ни познава много добре, е голям плюс". 
 
"Със сигурност се очаква от мен да поема по-голяма отговорност, но това ще го покажа на терена. В момента не трябва да говорим за титли и купи. В предните години, когато имаше доста по-голяма финансова възможност и Левски не спечели нищо. В момента напрежението трябва да падне, защото сме се събрали по-млади играчи. Ние обаче сме такива характери, че винаги гоним победите, купите и титлите. Надявам се да успеем да направим нещо значимо", завърши Цонев.
Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки