Пиоли постави целите пред Милан за новия сезон

Tреньорът на Милан смята, че топ 4 трябва да е в главите на футболистите му

Пиоли постави целите пред Милан за новия сезон

 Треньорът на Милан Стефано Пиоли си постави за цел да подобри позицията на тима през новия сезон в Серия А и се надява да започне, като обърне негативната тенденция с откриващите мачове през последните години. Италианският специалист говори пред медиите преди първия мач на „росонерите“ срещу Болония утре. Той бе попитан дали Милан е претендент за Скудетото този сезон.

„Не знам, трудно е да се отговори на този въпрос. Винаги трябва да показваме, че сме амбициозен отбор. Трябва да дадем всичко от себе си“, заяви Пиоли.

„Прогнозите са направени, за да се докажат, че са грешни. През последните две години Милан загуби първия си мач. Трябва да променим тази тенденция. Утре ще бъде нов двубоя и петте гола от последната ни среща срещу Болония вече не се броят. Те ще имат максимална мотивация, но и ние също“, добави още той.

„Нашата цел е да подобрим позицията си от миналия сезон. Трябва да сме амбициозни, ние сме Милан и трябва да продължим да се развиваме. Млад отбор сме с достатъчно възможности за подобрение. Новите в тима ги посрещна сплотена група, която си помага много. Диас и Тонали имат талант и перспектива. Готови са да ни помогнат незабавно“, каза италианецът.

Милан подписа постоянен договор с Анте Ребич: „Той е много важен играч за нас. Има качество, физика и дълбочина. Анте завършва нашата атакуваща мощ. Страдаше, че не успя да ни помогне в Лига Европа, но сега е готов и ще бъде на линия за мача с Болония“, заяви Пиоли

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки