Сензациите в пресата: Стаси отрязал Ерцгебирге заради Турция

Италианци мечтаят за Али Coy, но знаят, че е невъзможно

Сензациите в пресата: Стаси отрязал Ерцгебирге заради Турция

Сензациите в родната преса на 21 септември, понеделник, 2020 година:

Мач Телеграф: Стаси отрязал Ерцгебирге заради Турция

От „Герена" потвър­диха „Мач Телегреф", че Станислав Иванов най-вероятно ще про­дължи кариерата си в елита на Турция. „Си­ните" са получили и оферта за него от Ерцгебирге Aye, но мени­джърът му Джон Ингълс, който е шампион с Левски, бил катего­ричен - Стаси не иска да играе във Втора лига, независимо дали тя е на Германия или Англия. Комшиите няма да са сред грандовете в Супер лигата, но пък ще му дадат шанс да бъде забелязан от тях. От доста време се ко­ментираше, че той е влязъл в полезрението на скаутите на Галатасарай. Фатих Терим обаче едва ли би рис­кувал с трансфер на неизвестен младок, дори и много обеща­ващ, след като конку­рентите Фенербахче и Бешикташ привличат в същото време сериоз­ни имена. От Левски се надяват, че ще при­ключат до средата на седмицата трансфера, а така срещата с ЦСКА 1948 се явява бенефис за габровеца, който влезе в игра като ре­зерва при победата с 3:0.

Междувременно от „Герена" се надяват и за нов опит за продаж­бата на Найджъл Робърта в САЩ. Преди около месец е имало сериозно предложение за него от един от клубовете от МЛС. Сдел­ката обаче е пропад­нала заради проблем с агентите на Найджъл. В този момент те са били двама и янките се хванали за главата с кой от тях да прего­варят. Сега обаче този въпрос е изгладен. А хората, които го пред­ставляват, имали доста сериозно име на паза­ра.

Тема спорт: Адуктори мъчат Педро Ферари

Проблеми с адукторите из­вадиха бразилския десен бек на Локо София Педро Ферари от строя за домакинството на Литекс. Бранителят има хро­ничен проблем, но сега той се е обострил. Въпреки инжекци­ите и направените процедури Ферари пропусна двубоя с ловчанлии. Очаква се през тази седмица той да се включи от­ново в тренировъчния процес на железничарите.

Надеждите на спортно-техническия щаб на червено-черните е, че Педро ще е на линия за гостуването на Кариана Ерден. Мачът в петък про­тивопоставя втория срещу първия. Преди началото на кампанията Локо би Кариана с 5:2 в контрола като гост.

"Това е без значение. Съпер­никът показва добри игри и ни чака тежка битка", коменти­раха от лагера на столичани.

Мач Телеграф: Италианци мечтаят за Али Coy, но знаят, че е невъзможно

Италианският скро­мен Ночерина изне­надващо вкара в тран­сферните си планове тарана на ЦСКА Али Coy, твърди вестник „Рисорджименто Ночерино". Клубът обаче знае, че подобен тран­сфер е в сферата на фантазиите, защото малкият тим нито може да си позволи да купи национала на Гамбия, нито да му плаща заплатата.

От издание­то припомнят, че Coy е бил собственост на Киево в продължение на 6 години, но е играл за Юве Стабиа, Пескара, Латина, Модена, Лече, Прато и Вибонезе. ЦСКА пък е от­купил правата на на­падателя за 400 000 евро, а цената му вече е много по-висока.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки