Пирин оцеля в Горна Оряховица (ВИДЕО)

Отборът на Уорън Фийни събра актив от 13 точки, което ги постави на пето място в класирането

Пирин оцеля в Горна Оряховица (ВИДЕО)

Пирин (Благоевград) спечели с 2:1 гостуването си на Локомотив (Горна Оряховица) от седмия кръг на Втора професионална лига. Попаденията за "орлетата" реализираха Красимир Станоев (42) и Джон Аийна (76). Точен за домакините беше Владислав Мирчев (57).

 
Първата по-интересна ситуация в двубоя дойде в седмата минута, когато Антон Карачанаков опита техничен удар, който майсторски беше отразн от Християн Христов. В 27-ата минута отново крилото на "орлетата" шутира от далечна дистанция, но стражът на "железничарите" успя да избие в ъглов удар.
 
В 38-ата минута Таушанов засече с глава центриране от фаул, топката се отби в крака на Николай Бодуров и полетя към вратата на Петър Петров, но стражът се справи със ситуацията. В 42-ата гостите от Благоевград стигнаха до първото си попадение в срещата. Антон Карачанаков изведе Красимир Станоев очи в очи с Христов, а халфът успя да се разпише с техничен удар.
 
Домакивните изравниха в 57-ата минута, когато Виктор Митев центрира към Владислав Мирчев, който не пропусна да накаже грешката в защитата на "зелените". В 65-ата минута Пламен Тенев с глава затрудни Петър Петров, който закачи с пръсти топката, която се отби в гредата и излезе в корнер.
 
В 76-ата минута играчите на Пирин (Благоевград) стигнаха до втори гол, след като Джон Аийна изключително майсторски с глава матира вратаря на Локо (ГО).
 
Отборът на Уорън Фийни събра актив от 13 точки, което ги постави на пето място във временното класиране на Втора лига. Локомотив остава на дъното с едва 2 пункта.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки