Знаете ли, че дребните монети могат да ви донесат късмет за милиони?

Ситуацията с джакпотите за тиражът на Спорт тото този четвъртък, става все по-бляскава

 Знаете ли, че дребните монети могат да ви донесат късмет за милиони?

 Ситуацията с джакпотите за тиражът на Спорт тото този четвъртък, става все по-бляскава. Прогнозният джакпот за играта „6 от 49“ е забележителната сума от 3 100 000 лева. Минималният залог за играта е 1,10 лева и е напълно достатъчен за участие с комбинация от шест числа. Този залог, дава още един шанс за печалби до 120 000 лева от Втори тото шанс на играта.  

Не са много нещата, които могат да се купят с 85 стотинки, но с тях желаещите могат да участват в играта „6 от 42“, в която очакваният джакпот е 1 240 000 лева. 
 
И като става въпрос за ниски залози, минимална инвестиция от 80 стотинки може да се окаже удар в десетката в играта „Тото 2 – Зодиак“. В нея печалбите винаги са до 3 000 000 лева, което я нарежда сред богатата гама от милионерски игри на тотализатора.
Почитателите на моментните лотарийни игри е добре да знаят, че в най-новата игра „Моят щастлив ден – BINGO“ топ печалбите до 250 000 лева все още не са открити, а талоните могат да бъдат намерени в тото-пунктовете и в търговската мрежа на нашите партньори, обозначена със стикер „Спорт тото“.
 
Винаги, когато се гордеем със спортните успехи на родните атлети е коректно да споменем и Български спортен тотализатор. Единственият държавен хазартен оператор над 63 години подкрепя спорта, а най-новите успехи са от Балканиадата по лека атлетика в Румъния. Там българските атлети спечелиха 15 медала, сред които два златни медала за Габриела Петрова и златен медал за Инна Евтимова. Спортът е емблема на България по света, а всеки участник в игрите на тотото е част от всеки роден спортен рекорд.
Български спортен тотализатор активно присъства и на редица мероприятия, в подкрепа на спорта и културата.
https://youtu.be/pFs_8yn3A68
 
Залози за 77-я тираж могат да бъдат направени в тото-пунктовете, както и онлайн на www.toto.bg. Крайният срок е до 18:15 часа на 24 септември.
 
Всеки, който иска може да пробва късмета си, а точно това са пожелали и 111-те участници, които станаха тото-милионери.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки