ПОТВЪРДЕНО: Без коронавирус на „Армията“ преди новата европейска битка (ВИДЕО)

Вижте какво съобщиха от ЦСКА в навечерието на мача от Лига Европа

ПОТВЪРДЕНО: Без коронавирус на „Армията“ преди новата европейска битка (ВИДЕО)

От ЦСКА съобщиха, че всички тестове за коронавирус, направени в клуба преди мача от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Б36 Торсхавн, са отрицателни.

Ето и какво пише официалният сайт на „червените“, без редакторска намеса от Novsport.com:

Армейци, днес старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция, след което заедно с отбора се отправи към базата в Панчарево за лагер-сбор, където следобед тима ще направи тренировка преди утрешния сблъсък срещу Б36 (Торшавн) от Фарьорски острови.  Футболистите са здрави и се готвят на пълни обороти за изключително важния мач. От групата отсъства единствено Петър Занев, който все още не е напълно възстановен от COVID-19, а задължителните тестове от УЕФА на всички останали наши момчета са отрицателни и ще са на разположение за предстоящия мач.

Припомняме Ви, че ЦСКА пусна в продажба виртуални билети и за третия си домакински мач в Лига Европа срещу състава на Б36 (Торшавн). Двубоят от третия квалификационен кръг на турнира е насрочен за 24 септември (четвъртък) от 20:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).

ВЗЕМИ СВОЯ ВИРТУАЛЕН БИЛЕТ ЗА МАЧА СРЕЩУ Б36 ОТТУК!

Всички събрани средства от продажбата на виртуалните билети отново ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, за да подпомогнат развитието на младите таланти от детско-юношеската школа на клуба.

НЯМА БЪДЕЩЕ БЕЗ ИСТОРИЯ!

САМО ЦСКА!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки