Белчев: На полувремето си говорихме, че мачът сега започва

"Ще разузнаем Базел, ЦСКА има своите шансове и се надявам да ги използваме"

Белчев: На полувремето си говорихме, че мачът сега започва

На полувремето имахме два гола аванс. Като цяло мачът не беше толкова лесен. Знаехме, че противникът ще опита да последно да направи нещо. Бях сигурен, че ще ги пречупим, ако отбележим трето попадение. Вместо това те ни вкараха и имаше лека несигурност. Подготвяме по един и същи начин за всеки съперник, коментира треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след 3:1 срещу Б36 Торсхавн в двубой от третия квалификационен кръг в турнира Лига Европа. 

 

"Направихме много добро първо полувреме. Пресирахме високо, държахме трайно топката и имахме доста ситуации. Можехме още през първото полувреме да вкараме трети гол. На почивката си говорихме, че мачът започва сега. Не трябваше да има отпускане. Трябваше да имаме острота", добави той. 

 

"Всеки мач е различен. В съвременния футбол ако спечелиш фланговете, печелиш мача. Трябва да се опитаме да използваме празните пространства. Доволен съм от всички. Доволен съм и от Греъм Кери, който игра на добро ниво. През второто полувреме намалихме оборотите. Може би футболистите очакваха, че ще вкараме лесно трети гол", продължи специалистът. 

 

"Ще използваме максимално дните до мача с Базел. Той се явява бонус за нас. Нека не избързваме и да мислим първо за Локомотив. Ще разузнаем Базел, ЦСКА има своите шансове и се надявам да ги използваме", завърши Белчев. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки