Фийни: Няма да е лесно срещу Нефтохимик

"Имат добри играчи и действат без страх, действат енергично на тере­на"

Фийни: Няма да е лесно срещу Нефтохимик

 „Със сигурност трябва да сме по-уверени, след като успяхме да спече­лим категорично по­следния си мач у дома. Но също така и заради успеха, който постигнахме срещу Локо (ГО). Но няма да бъде лесно, нека не си правим илюзии. Гледах Неф­тохимик. Имат добри играчи и действат без страх, действат енергично на тере­на", коментира нас­тавникът на Пирин (Бл) Уорън Фийни.

"Ние трябва да про­дължим да показва­ме лицето от послед­ните два мача. Да. факт е, че другите отбори влизат пред­елно мотивирани срещу Пирин и това е нормално. Цикълът е натоварен, но аз като футболист съм попадал в неверо­ятно наситена про­грама и мога да кажа, че мачовете ти помагат да се за­държиш в добра фи­зическа форма, сти­га разбира се, да се възстановяваш пра­вилно", добави Фий­ни.

„Като цяло ня­маме проблеми с контузени футболис­ти от мача с поне­делник. Имаме леки проблеми, които са нормални - все пак мачът бе преди три дни. Джордж Оукли продължава лече­ние, извън групата остават и каранти­нираните", заяви северноирландецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки