Бивш съдия с призив към феновете на футбола в Троян

Местният клуб приема Кариана в мач за Купата на България в сряда

Бивш съдия с призив към феновете на футбола в Троян

Бившият футболен съдия и настоящ шеф в Пирин Благоевград Таско Тасков използва профила си в социалната мрежа Фейсбук, за да отправи призив към своите съграждани от Троян. Местният футболен отбор за първи път от много години насам ще се изправи срещу професионален тим и са нужни 1500 лв за организация на срещата. Клубът приема Кариана Ерден в сряда от 16:00 часа в мач за Купата на България.

Ето какво написа Тасков:

Скъпи троянци, сряда 16ч за първи път от много години представителният мъжки футболен отбор ще се изправи срещу професионален отбор за Купата на България!!! Гостува лидерът във Втора лига, изключително силният отбор на Кариана Ерден!!! За организация на срещата и за да мине всичко наред и да покажем красивото лице на футбола в Троян са нужни 1500лв, нека да покажем, че сме достойни синове и дъщери на нашия град и да съберем сумата до началото на срещата!!!
Аз лично започвам със 100лв, които вече са изпратени на старши треньора и човека, който милеее най-много за развитието на Цар футбол в нашия град Boyan Ivanov, нека помогнем в тези трудни моменти на любимия ни тим и град!!!
Само Чавдар и всички на стадиона!!!
Всеки, който иска да помогне, знае как да се свърже със Боби, за да дари от сърце кой каквото може!!!
Благодарим Ви предварително!!!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки