Граничар загуби с 1:7 от Светкавица в Кулата

Домакините бяха без някои от основните си футболисти

Граничар загуби с 1:7 от Светкавица в Кулата

Общо осем гола видяха зрителите, дошли да наблюдават мача от II кръг на първенството в областната група Струма-2 между местния Граничар и Светкавица Митиново.

В този мач от отбора на домакините отсъстваха доста основни състезатели поради служебна заетост и лични причини, така че наставникът им Витко Андонов-Дон Витоне бе принуден да попълни състава с деца и юноши.

Първият гол в срещата отбеляза Георги Кокалков в 16-та минута за 0:1. Пет минути по-късно, след центриране от фаул, домакините изравниха чрез Николай Велянов. При ответната атака на гостите след центриране Марио Иванов отново им даде аванс след удар с глава в 22-рата минута. Натискът на Светкавица бе тотален и Мартин Тупаров , изведен отлично от Живко Иванов, изскочи сам срещу вратаря на домакините, за да направи 3:1 в 41-ва минута.

След почивката Михаил Тонков се възползва от удобно подаване на Георги Тодоров и с крак покачи на 4:1 в 55-та минута. Десет по-късно Иван Цветков от средата на терена изведе Росен Симонски и бързоногият нападател на гостите изпрати топката в мрежата за 1:5. Шестият гол за отбора на Светкавица отбеляза Михаил Тонков. Последното седмо попадение пък бе дело на Георги Тодоров след самостоятелна акция.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки