Локомотив дерайлира четири пъти срещу Подгорец в Генерал Тодоров

На три пъти и гредите помогнаха на вратаря на домакините

Локомотив дерайлира четири пъти срещу Подгорец в Генерал Тодоров

С два гола на Иван Танчев и по един на Андон Мицков и Димитър Ичев футболистите на Подгорец Коларово победаха с отлична игра местния Локомотив Генерал Тодоров във II кръг от областното първенство на група Струма-2 с 4:1.

На три пъти и гредите помогнаха на вратаря на домакините след два удара на отличния в този мач Велик Великов и веднъж на Андон Мицков.

Макар и изненадващо на база показаната игра на терена, първи откриха резултата домакините в 17-та минута. Така първата част на срещата приключи при 1:0 в тяхна полза.

След почивката на терена се появи играещият треньор на Подгорец (Коларово) Стоян Гогушев, с което се сложи ред на терена и се внуши респект към гостите.

Изравнителното попадение бе дело на Андон Мицков, след като неговият брат Димитър му подаде удобна топка. Иван Танчев от отбора на гостите отбеляза рядко красив гол, изпращайки топката в сглобката за 1:2.

После Димитър Ичев изведе Димитър Мицков, който му върна топката и с прехвърлящ удар кълбото спря в мрежата за 1:3.

След това Александър Димитров излъга трима от отбора на домакините, центрира пред наказателното поле и Иван Танчев, намиращ се на задната греда, с глава изпрати топката в мрежата, оформяйки крайния резултат – 1:4.

Непростими пропуски в този мач направиха Велик Великов, Димитър Мицков и Стоян Гогушев от гостите, а на два пъти отлични прояви имаше вратарят им Асен Костадинов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки