От Берое: Искаме 4 точки от мачовете с Локо Пд и ЦСКА

"Още не сме видели в пълна степен какво могат най-новите ни попълнения"

От Берое: Искаме 4 точки от мачовете с Локо Пд и ЦСКА

Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви, че победа над Локомотив Пловдив днес ще вдъхнови отбора да вземе нещо и от ЦСКА след паузата в шампионата.

"Още преди сблъсъка срещу Лудогорец казах, че в следващите две срещи - срещу Локомотив Пловдив и ЦСКА, очаквам да вземем четири точки", каза пред "Тема спорт" шефът при за рали и.

Той определи евентуалния успех над смърфовете като много важен:

"Вероятният триумф над черно-белите ще ни вдъхнови да вземем нещо и от ЦСКА. Даваме си сметка, че победата над червените, ще вдъхне допълнително самочувствие на пловдивчани. От него обаче имаме и ние. Добрите игри напоследък и достойното представяне срещу Лудогорец, го доказват. Начинът, по който играхме срещу разградчани, ще продължим да го демонстрираме и занапред", отбеляза Грудев. И допълни, че старозагорци още не са показали пълния си потенциал.

"Още не сме видели в пълна степен какво могат най-новите ни попълнения Кулула, Лебон и Еривалдо. Привлякохме ги, за да ни дадат офанзивния стил, който се харесва на публиката ни. Мисля, че плановете ни водят до успех. Запалянковците започнаха да припознават сегашния Берое като тима, който искат да гледат. Доказателство за истинността на думите ми е горещата подкрепа, която получихме от тях в Разград. Призовавам публиката ни за подкрепа и срещу Локомотив“, апелира спортният директор на Берое.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки