Аталанта с нов разгром в Серия "А" (ВИДЕО)

"Бергамаските" разбиха Каляри с 5:2

Аталанта с нов разгром в Серия "А" (ВИДЕО)

 Аталанта разгроми пореден съперник в Серия "А". "Бергамаските" се наложиха с 5:2 при домакинството си на Каляри. Двубоят бе от 3-ия кръг на първенството. 

 
С успеха възпитаниците на Джан Пиеро Гасперини събраха 9 точки и са с пълен актив от началото на кампанията. "Рособлу" е с едва точка. За сардинци Кирил Десподов не бе в групата.
 
В 7-ата минута Луис Муриел получи извежда пас зад защитата от Холе Паломино и преодоля вратаря за 1:0. 
 
В 24-ата минута гостите изравниха. Разван Марин центрира от корнер, а Диего Годин засече във вратата за 1:1. 
 
Пет минути по-късно "бергамаските" отново поведоха. Папу Гомес се разписа с блестящ удар от границата на наказателното поле. 
 
В 37-ата минута Робин Госенс получи топката отляво и с успореден пас намери Марио Пашалич в наказателното поле. Хърватинът отклони кълбото във вратата за 3:1. 
 
Само пет минути след това Аталанта стигна до четвърти гол. Дуван Сапата нахлу мощно в наказателното поле и с прецизен удар в далечния ъгъл матира вратаря. 
 
В началото на второто полувреме Каляри върна още един гол. Ликоянис проби отляво и центрира в наказателното поле, където Жоао Педро засече за 4:2. 
 
В 81-ата минута головата си сметка откри и новото попълнение на Аталанта Сам Ламърс. Нидерландецът получи в наказателното поле от Пашалич, развинти Ликоянис и преодоля стража за 5:2. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки