Вижте претенциите на Пирин за мача с Локо (Сф)

Благоевградчани с отворено писмо и видео

Вижте претенциите на Пирин за мача с Локо (Сф)

От Пирин (Благоевград) разпространиха отворено писмо, адресирано и до Съдийската комисия към Българския футболен съюз, след мача с Локомотив (София).

Novsport.com публикува съобщението без редакторска намеса:

До СК към БФС и футболната общественост в България:

Уважаеми г-н председател на СК към БФС, уважаеми приятели на футбола, публикуваме следващото видео с цел да насочим вашето внимание към съдийството на Георги Давидов и неговите помощници Георги Дойнов и Даниел Ников в дербито от 9-ия кръг на Втора лига между Локомотив (София) и Пирин (Благоевград).

Във видео материала се виждат няколко сериозни грешки на главния рефер и неговите помощници, които повлияха пряко на крайния резултат от срещата.

Не желаем да издребняваме, за да ви покажем още няколко ситуации, при които трябваше да бъдат отсъдени жълти картони за съперникови играчи, както и нарушения в полза на нашия отбор.

След като в първия кръг от новия шампионат при гостуването на Хебър (Пазарджик) ни бе отменен кристално чист гол, заради „засада“ (виж ситуацията ТУК) ние продължихме да вярваме във феърплея и безпристрастното съдийство, и не пожелахме да коментираме очевидната грешка на стадион “Бенковски“. Човешко е да се греши, благородно е да се прощава.

Но очевидно грешките, които се допускат в ключовите мачове на Пирин (Благоевград) влияят пряко на крайния резултат.

Поздравяваме отбора на Локомотив (София) за постигната победа и му желаем успех по пътя към елита на българския футбол, където без съмнение е неговото място.

Нямаме никакво намерение да оправдаваме представянето на нашия отбор във въпросната среща със съдийството и понасяме с достойнство критиките за загубата.

Но учтиво ви молим да обърнете внимание на ситуациите в следващото видео. В тази връзка отправяме запитване за анулиране на червения картон на Александър Дюлгеров, показан на нашия футболист в 53-ата минута на двубоя с Локомотив (София), и който според нас е несъществуващ.

С уважение:

ФК Пирин (Благоевград)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки