Радост в Сити! Де Бройне се врича във вечна вярност на клуба

Халфът скоро ще преподпише до 2025 година

Радост в Сити! Де Бройне се врича във вечна вярност на клуба

 Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне е близо до нов договор с клуба, твърди „Daily Mail". Според изданието „гражданите“ са направили сериозен пробив в последните седмици и се очаква скоро белгийският национал да сложи подписа под нов контракт до 2025 година.

Настоящото споразумение на Де Бройне е до 2023 година. Ръководството на Сити обаче иска да го удължи, а с това ще се увеличи и неговата заплата. Смята се, че офертата на „небесно-сините“ е от порядъка на около 300 000 паунда на седмица плюс различни бонуси.

Преговорите с представителите на полузащитника са започнали още в края на миналия сезон. Все още липсва окончателно споразумение, но е налице желание и от двете страни да се стигне до преподписване. Ако той изпълни новия си договор, то в края на сезон 2024/2025, Де Бройне ще е навършил 34 години.

Британското издание допълва, че белгиецът ще е само първият в списъка с играчи, които Манчестър Сити иска награди с нови договори заради проявената лоялност в периода, в който клубът беше заплашен да не участва в Шампионската лига за два сезона.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки