Берое вкара пет на Созопол в контрола

Старозагорци бяха без петимата си национали

Берое вкара пет на Созопол в контрола

Берое онесе с 5:2 тима Созопол в контролна среща, играна на Спортна база 'Берое". Старозагорският тим владееше инициативата през целия двубой и победата дойде съвсем закономерно и категорично.

 
В проверката не взеха участие играчите, ангажирани с националните си тимове - Александър Цветков, Кукула, Стив Фуртадо, Ибрахима Конте и Гаюс Макоута.
 
Берое притисна съперника още в първите минути, а първата сериозна опасност дойде след изпълнение на корнер в 5-та минута. Минчев центрира, а ударът на Динков с глава срещна напречния стълб на вратата.
 
Гостите обаче първи излязоха напред в резултата, след като Цветослав Тодоров се възползва от грешка в защитата и прати топката в мрежата с удар от наказателното поле. Изравнителното попадение дойде в 37-aта минута, когато Минчев изведе чудесно Еривалдо, а той не сбърка, останал сам срещу вратаря на гостите за 1:1. 
 
Две минути преди почивката Минчев намери Бакалов в наказателното поле, а той копна чудесно за Октавио. Бразилецът не сбърка при удара си с глава и даде преднина за своя тим – 2:1.
 
Берое получи право да изпълни дузпа в 53-aта минута, след като играч на гостите игра с ръка след удар на Ангелов. Зад топката застана Бакалов, който покачи на 3:1.
 
Десет минути по-късно Созопол успя да намали резултата. При добра атака за гостите топката достигна до Гюзелев, който реализира с удар от наказателното поле - 3:2.
 
Само две минути по-късно обаче преднината за "зелено-белите" бе отново увеличена. Минчев центрира от корнер, а Фал се извиси във въздуха и прати топката в мрежата след удар с глава - 4:2.
 
Крайният резултат бе оформен в 88-aта минута, когато Василев асистира на Стоянов и той се разписа с удар в далечния ъгъл 5:2.
Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

Берое надделя над Спартак (Плевен) с 3:0 в последната си контрола

Заралии не дадоха шансове на противника си днес

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки