Възраждане 2020 с първа победа в първенството на Футбол 7

Малките таланти на треньора Йордан Димитров надвиха Витоша 13 с 3:1

Възраждане 2020 с първа победа в първенството на Футбол 7

Първа победа в първенството на Футбол 7 в столицата записаха малките таланти на Възраждане 2020, родени 2010 година. Те надвиха отбора на Витоша 13 с 3:1 и зарадваха треньора Йордан Димитров, родителите и ръководството на клуба. Така след абсолютно нелепата загуба с 1:2 от Септември миналата неделя, дошла след над 20 удара в очертанията на вратата на съперника, сега се стигна до успех и множество детски усмивки.

Двубоят в големи периоди бе равностоен, като в средата на първата част Витоша 13 поведе с 1:0. До края й, обаче Възраждане 2020 обърна резултата до 2:1 след брилянтни попадения на капитана Ясин Сали. Той успя да завърши успешно фантастични комбинации, от които лъхаше много на футбол.

През вторите 15 минути Възраждане имаше превъзходство, но не успя да отбележи нов гол. В третата част се стигна до много красиво попадение на Йоан Крумов, който прати топката неспасяемо в сглобката на вратата за 3:1. Витоша 13 се опита да реагира, но така и не успя да отбележи повече голове.

Зрителите на мача в комплекс ДИТ в София отбелязаха отличната игра в тактическо отношение на отбора, както и добрите, технични комбинации между малките футболисти. "Много съм доволен от футбола, който показахме. Честитя на децата, родителите и всички, които ни подкрепят. На прав път сме и мисля, че ще вървим успешно напред. Всички видяха как загубихме незаслужено от Септември миналата седмица и тази победа идва точно навреме, за самочувствието на децата", заяви след мача Йордан Димитров. 

Всички деца посветиха победата на своя съотборник от набор 2009 Александър Николов, който е със счупена ръка след вчерашната "корида" в мача с Левски 2009 (втори отбор, играещ под името Кремиковци). 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки