Димитър Илиев: Нещата не се получават, трупаме загуба след загуба

"Играта не е толкова лоша. Атакувахме, но резултатът е същият и се надяваме след няколко дни най-накрая да запишем точки"

Димитър Илиев: Нещата не се получават, трупаме загуба след загуба

Нещата не се получават, трупаме загуба след загуба. Хората трябва да знаят, че на нас ни е най-тежко от това, че България пада, заяви Димитър Илиев след загубата на България с 0:2 от Финландия.

 
„Създадохме положения, но не успяхме да вкараме. Започнахме много добре второто полувреме. Финландците не излязоха от половината си десетина минути и ни вкараха. После дойде втори гол. Играта не е толкова лоша. Атакувахме, но резултатът е същият и се надяваме след няколко дни най-накрая да запишем точки", обсни той.
 
„Прокоба е силна дума. Със сигурност не ни върви. Ако бяхме вкарали първи гол, Финландия е възможен отбор. Откъм игра не бяхме по-слаби. Бяхме по-активният отбор, но при една контра ни наказаха. Те имат голаджии и се възползваха от наша грешка. Ние сме на обратния полюс. Липсват головете, ако вкараме първи, по-лесно ще играем. Бремето на Европейското падна. Откъм игра има подобрение. С Унгария създадохме шансове, но не ги вкарахме", каза още нападателят.
 
„Далеч съм от мисълта да се самооценявам или коментирам играта на някой от съотборниците ми. Получих шанс да започна и дадох всичко от себе си. Надявам се да получавам още шансове. Да играеш за България е специално. Надяваме се с общи усилия и младите футболисти следващите месеци и години най-накрая нещата да тръгнат в по-добра насока”, завърши Илиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки