Венци Стефанов за Дерменджиев: Едно е да ти купят футболисти за 20 милиона, друго е да ги отсяваш сам

Президентът на Славия отговори остро на думите на Божидар Краев, че всички трябва да се гордеят с него

Венци Стефанов за Дерменджиев: Едно е да ти купят футболисти за 20 милиона, друго е да ги отсяваш сам

 Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, съсипа национала на България Божидар Краев заради надменното му поведение.

Това се случи по време на днешната пресконференция, която даде шефът на "белите".

"Вие гордеете ли се с едно момченце, което ще играе в Шампионска лига? Аз не се гордея с това къдравото момче с опашка като петле. Как България да се класира с подобни играчи? Този Краев е самовлюбен. Искал да бъде лидер. И това го чухме от него, от едно овне. Представяте ли си колко се е самозабравило това момче", заяви Стефанов.

"Трябва да се залага на играчи като Доминик Янков, Кирил Десподов и Георги Йомов", добави президентът на столичния клуб.

"Преди известно време разговарях приятелски с Дерменджиев, защото той беше футболист на Славия и го познавам много отдавна. Казах му: “Георги, едно е да си треньор на клуб с много пари и възможности, друго е да пресееш от многото футболисти тези, които могат да се сбият за България. Да бъдат момчета, които имат бъдеще. Лесно е да бъдеш треньор с футболисти, купени за 10-20 милиона. Изкарай ги отдолу."

"Мисля, че час по-скоро трябва да започнем да работим от нулата. Ако се работи правилно и методично, може да има промяна, и то за добро. А ние хвърлим едно-две млади момчета, които прегарят. А отзад един вратар не е бил една година на вратата, а ти го пускаш в най-важния мач серщу Унгария.

Не искам да обиждам никои от момчетата, но играеш срещу Финландия и едно-две финландчета минават като слаомистите в ските. Същите грешки наблюдавам и в клубното първенство - в Славия и много други клубове”, допълни Стефанов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки