ОФИЦИАЛНО: Съперник на ЦСКА представи двама нови

"Рома има един от най-добрите капитани в света - Един Джеко", заяви Крис Смолинг

ОФИЦИАЛНО: Съперник на ЦСКА представи двама нови

Защитникът Крис Смолинг и нападателят Борха Майорал официално бяха представени като играчи на Рома пред италианските медии. Както е известно "вълците" са в една група с ЦСКА за Лига Европа.

 
Бившият английски национал беше закупен от Манчестър Юнайтед в последните часове на трансферния прозорец, а няколко дни по-рано испанецът беше преотстъпен на “вълците” с опция за откупуване от Реал Мадрид.
 
“Много съм щастлив да бъда тук. Убеден съм, че тази година отборът е по-силен благодарение на придобития през миналия сезон опит. Нямам търпение да започна. Изпитах истинска радост, когато пристигнах. Никога не бях усещал подобна привързаност от феновете. Искам да се отплатя за нея, като помогна на тима да спечели трофей. Мисля, че Рома има един от най-добрите капитани в света - Един Джеко. Има много лидери и Джеко е един от тях. Искам да бъда такъв на и извън терена, както беше през миналия сезон. Искам да работя, за да съм лидер извън терена и затова възнамерявам да науча италианския език. Исках да преживея отново удоволствието от миналия сезон с този тим и този треньор. Градът също е много приятен. Преговорите бяха дълги и болезнени. Благодарен съм на Рома, че съм тук, и желая да се отплатя за доверието. Веднъж в Тригория видях Гуидо Фиенга и Райън Фредкин. Беше удоволствие да срещна новите собственици. Те правят така, че да се усети тяхното присъствие, дори онзи ден проследиха тренировката ни. Карат ни да се чувстваме задружни и компактни като истинско семейство. Доста рядко в моята кариера съм виждал собствениците да са близо до отбора”, заяви Смолинг.
 
“Наистина съм щастлив от моя избор. Вече се чувствам у дома, а минаха само 10 дни. Това е голямо предизвикателство за мен и моята кариера. Познавам Джеко добре, той има различни качества от мен. Затова си мисля, че можем да играем заедно. Разбира се, това зависи от треньора. Аз съм тук също така, за да се уча от него. Той е страхотен играч с голям опит. Сигурен съм, че заедно може да работим добре”, добави Майорал.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки