Херо: Няма да развеем бялото знаме срещу ЦСКА

"Излизаме срещу един от най-силните отбори в първенството и ще се опитаме да вземем максимума от гостуването в столицата"

Херо: Няма да развеем бялото знаме срещу ЦСКА

Няма да развеем бялото знаме срещу ЦСКА. Ще се опитваме да се надиграваме с тях и да спечелим в София, заяви в интервю за "Хоризонт" треньорът на Берое - Димитър Димитров,. Както е известно, двата тима играят в събота вечер на стадион "Българска армия". Мачът е от 20.15 часа.

 
"Излизаме срещу един от най-силните отбори в първенството. Ще се надиграме и ще се опитаме да вземем максимума от гостуването в столицата. Какво ще се получи и как ще се развие този мач, то ще разберем след неговия край", сподели Херо. 
 
"ЦСКА ще търси като нас победата. Те се подсилиха с допълнително футболисти. Имат много силни страни. Особено при статичните положения - корнери, фаулове и т.н. При нас те са слабост и трябва да бъдем внимателни именно в тези ситуации. Имаме проблем в ръстово отношение и в играта с глава. Ще искам да играем концентрирани през цялото време на мача, знаейки че ЦСКА спечели доста мачове и точки в последните минути на мачовете си", каза Димитър Димитров. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки