Амос Юга награди фенове на ЦСКА

Генералният спонсор на "червените" всеки месец организира томбола и подарява на един от картодържателите специална награда

Амос Юга награди фенове на ЦСКА

 Амос Юга изтегли и награди победителите от томболата за месеците август и септември за притежателите на абонаментни карти. Генералният спонсор на ЦСКА всеки месец организира томбола и подарява на един от картодържателите специална награда.

 
Първият късметлия е Димитър Ангелов, който има абонаментна карта за сектор "Г". Той получи своята награда снощи, непосредствено преди мача с Берое. 
 
Вторият късметлия е Мартин Янакиев, притежател на абонаментна карта за сектор "В". И двамата печелят мобилен телефон и външна батерия, предоставени от генералния спонсор на „червените“.
 
От ЦСКА използваха случая, за да напомнят, че абонаментните карти са в продажба през целия сезон, а с тях освен посещение на домакинските мачове на любимия отбор, „червените“ фенове може да получат и редица привилегии, отстъпки и изненади.
 
В следващата томбола на генералния спонсор на ЦСКА ще участват всички „армейци“, които до деня на тегленето на наградата са взели своята карта за сезон 2020/2021г.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки