Кошмарно завръщане за Бейл, Тотнъм изпусна нелепо Уест Хeм от 3:0 (ВИДЕО)

Двата тима сътвориха истински спектакъл

Кошмарно завръщане за Бейл, Тотнъм изпусна нелепо Уест Хeм от 3:0 (ВИДЕО)

Тотнъм и Уест Хям врътнаха спиращо дъха 3:3 на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в дербито от 5-ия кръг на Висшата лига. Спърс имаше аванс от 3:0, но допусна изравняване за последните 10 минути. 

Мачът ще се запомни не само със зрелището, но и с повторния дебют на Гарет Бейл. 

Уелсецът бе доскоро контузен и влезе като смяна в 72-ата минута на срещата, когато всичко в този мач вече бе почти предрешено на хартия.Той обаче не донесе късмет на тима си, тъй като след като влезе в игра отборът му инкасира три попадения.

Освен това не може да не се отбележи, че това бе и десети мач без суха мрежа за Тотнъм, като последният двубой в който отборът не допусна гол бе при успеха с 3:0 над Лестър през юли месец.

Спърс е седми с 8 точки след ремито, а "чуковете" са осми с актив от 7 точки.

Още в 45-ата секунда Кейн намери Сон с прекрасно дълго подаване и южнокореецът навлезе в наказателното поле, а след това с техничен удар по земя откри за Спърс.

В 8-ата минута Сон върна жеста на Кейн и го намери с къс пас, а след това от границата на наказателното поле английският национал прониза мрежата на гостите.

Отново Кейн бе точен в 16-ата минута за класическия резултат. Този път той бе намерен с прекрасно центриране от Регилон и с глава не даде шансове на стража на Уест Хям.

В 82-ата минута гостите върнаха леко напрежението с попадение на Балбуена, който засече с глава прекрасно центриране от фаул на Кресуел.

Интригата в мача бе върната три минути след това, след като Санчес си вкара топката в собствената врата.

В 92-ата минута Бейл бе на косъм да се разпише, след като проби в наказателното поле и остана сам срещу вратаря, но завършващият му удар бе разочароващ.

В 94-ата минута немислимото се случи и Лансини вкара за 3:3! Той изравни резултата след фамозен удар извън наказателното поле, като при него топката влезе директно в сглобката.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки