Рома глътна малко свеж въздух след гръмка победа над скромния Беневенто (ВИДЕО)

Римските "вълци" стигнаха до успех с 5:2

Рома глътна малко свеж въздух след гръмка победа над скромния Беневенто (ВИДЕО)

Рома постигна домакинска победа с 5:2 над Беневенто в среща от 4-ия кръг на Серия "А", която се игра на "Олимпико" в италианската столица.

След този мач "римските орли" са 7-и в класирането с актив от 7 спечелени точки, докато техният противник се намира на 10-ата позиция с точка по-малко.

Гостите шокираха своя противник още в 5-ата минута, след като Капрари отправи силен удар и след рикошет в противников играч топката изненада стража на римския тим.

В 31-ата минута обаче Рома изравни. Пелегрини намери Педро около точката на дузпата и испанецът с точен и силен удар успя да прониже противниковата врата.

Точно четири минути след това Джеко бе точен за пълния обрат след прекрасно извеждащо подаване на Мхитарян, което го изведе сам срещу вратаря. След това босненецът прати топката в далечния ъгъл.

В самия край на полувремето попадение на Мхитарян бе отменено след намесата на VAR зараси засада.

В 55-ата минута гостите стигнаха до изравнителен гол. Лападула изпълни дузпа, която стражът на домакините изби, но след това при добавката той не сгреши и изравни.

Това обаче не пречупи Рома и в 67-ата минута Верету върна аванса на домакините след точно изпълнена дузпа.

Край на спора в този мач сложи Джеко в 78-ата минута. Мхитарян го намери пред малкото наказателно поле и босненецът вкара в опразнената врата.

В 89-ата минута Перес оформи крайния резултат в полза на римския тим. 

Рома - Беневенто 4:2
0:1 Капрари 5
1:1 Педро 31
2:1 Джеко 35
2:2 Лападула 55
3:2 Верету 67
4:2 Джеко 78 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки