Сензациите в пресата: Шефовете на Левски свикват среща след мача с Партизан

Вижте всичко най-интересно от спортния печат днес

Сензациите в пресата: Шефовете на Левски свикват среща след мача с Партизан

Най-интересните спортни заглавия в родния печат днес, 20-ти октомври:

24 часа: Бадема спира с футбола

Емил Гъргоров слага край на кариерата си. Той остава във футбола, но само като част от състава на ветераните на Витоша.Бадема стартира кариерата си още в края на миналия век. На 10 април 1999 г. офанзивният полузащитник дебютира в първия отбор на родния си Локо (Сф) при загубата с 0:2 като гост на Шумен. През лятото на 2002 г. от ЦСКА плащат 1 млн. лева за привличането на Гъргоров. На "Българска армия" той изкарва общо 4 периода. С "червените" е 3 пъти шампион и има 2 купи на България.

20.10.2020 г. Бадема подписва с Лудогорец през 2011 г. Печели 2 титли с разградчани, а веднъж триумфира в турнира за купата. В началото на 2015 г. той се завръща в Локо (Сф) и с родния си клуб стига до бронзовите медали в шампионата. Следват престои у нас в Локо (Пд), Берое и ЦСКА 1948, за да се стигне до последната спирка в кариерата му - Витоша (Бистрица). В чужбина Гъргоров играе във Франция, Румъния и Китай. За националния отбор на България офанзивният футболист има общо 22 мача с 3

Мач Телеграф: Шефовете в Левски свикват среща след Партизан

Ръководството на Левски планира среща с играчите, която ще се проведе след двубоя с Партизан от Червен бряг за Купата на България. Целта е да се спре свободното падане в първенството.

На "сините" им предстои домакинство на Черно море, с който са съседи в класирането и на "Герена" са категорични, че нямат право на нова грешка. Тимът вече изчерпа правото си на такива, след като пропиля с лекота 8 точки в двубоите с отбори, които се смятаха за преодолими - Царско село и Ботев Враца у дома, както и най-старото столично дерби със Славия. 

След Черно море на Левски му предстои маратон срещу първите в класирането - гостуване на Лудогорец, домакинство на Локо Пловдив, мач с ЦСКА и отново мач навън - с Берое. Издънки в тази серия означава, че "сините" ще зимуват в групата на изпадащите. 

Мач Телеграф: Върба пуска Десподов титуляр срещу Антверп

Последното попълнение на Лудогорец - Кирил Десподов, ще излезе като титуляр в мача с Антверпен.. Той дебютира от пейката при ремито с Царско село (1:1), като изработи дузпа, която обаче бе пропусната от Клаудиу Кешеру.

Очаква се Десподов да замени в титулярния състава Бернард Текпетей, който не играе особено добре, след като дойде под наем от Шалке 04.Иначе бившият играч на ЦСКА започна от пейката срещу Царско село, тъй като игра и в трите мача на националния тим през паузата, като и самият той призна, че изпитва физическа умора след почти 90-те минути при загубата с 0:1 от Уелс.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки