Уорън Фийни: Берое е в топ 3 на футбола в България

„Имаме план за мача и ще го приложим“, каза треньорът на Пирин

Уорън Фийни: Берое е в топ 3 на футбола в България

Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни сподели очакванията си за предстоящия двубой от 1/16-финалите на турнира за Купата на България срещу Берое.

Мачът е в сряда, 21 октомври, от 17:30 часа на стадион "Христо Ботев".

“Очаква ни много труден мач. За мен Берое е в топ 3 на футбола в България. Уважаваме този съперник, както всички останали наши съперници. Те са много бърз и добре подготвен отбор. Опитват се винаги да играят добър футбол. Ние сме уверени в нашите възможности“, посочи наставникът на „орлетата“.

„Мачът е у дома, което означава, че ще имаме подкрепа. Надявам се, че ще изиграем добър двубой. Победата в петък ни донесе фантастични емоции в края, но както с моя помощник казахме на футболистите на тренировъчния терен в понеделник – това вече е минало. Идва нов мач, имаме нова задача. Надявам се, че ще се представим на ниво срещу Берое. Футболистите нямат нужда от допълнителна мотивация, защото фактът, че се изправяме срещу отбор от по-горно ниво е достатъчен да ги мотивира.

„Имаме план за мача и ще го приложим. Хубаво е, че при нас няма да има такова голямо напрежение. Мисля, че ще стане добър мач и момчетата ще се наслаждават, както и нашите фенове. Надеждите са свързани с постигането и на добър резултат. Футболистите тренират добре и са в отлично настроение. Нямаме кадрови проблеми. Всички са на линия и очакват срещата с нетърпение”, заяви Уорън Фийни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки