Херо: Хубаво е, че намерихме сили за обрат

„Когато подцениш един мач, трудно се връщаш в него“

Херо: Хубаво е, че намерихме сили за обрат

“Има една максима във футбола, че когато подцениш един мач, после трудно се връщаш.“

Това каза наставникът на Берое Димитър Димитров след драматичния успех над Пирин в Благоевград с 4:3 за Купата на България. 

Старозагорци стигнаха до победата в последните секунди на срещата, след като до 81-ата минута изоставаха с 1:3.

„Беше ми ясно, че след двата гола трудно ще се върнем в срещата. След като изтървахме дузпата, отново си мислех, че трудно ще се върнем в мача. Хубаво е, че намерихме сили. При 3:1 мислех, че цяло чудо ще ни трябва, за да победим. От средата на второто полувреме нашият тим бе много по-сериозният на терена. Това трябва да ни е една обица на ухото, че при една такава настройка и нагласа можем да загубим от всеки един отбор. Ние се опитвахме да се върнем в мача, независимо от всичко“, посочи Херо.

„Исках да направим максималното и смятам, че и смените ни помогнаха. Мисля, че отборът на Пирин се преумори малко повече в края. Това са опитни футболисти, минали през Левски, Лудогорец, ЦСКА… футболисти с качества и потенциал. Имат и Преслав, който има невероятни качества и успя да ни матира 3 пъти. Със смените, които направихме, променихме много нещата в наша полза. Имахме много непредизвикани грешки, греда, изпусната дузпа, но показахме сили и взехме този двубой. Трябва да търсим максимума във всяка една срещам. Знаем, че ще е труден мач срещу Етър.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки