Треньорът на Пирин: Загубихме от най-силния отбор в България

„Разочаровани сме от поражението, но не мога да виня никого“, каза Уорън Фийни

Треньорът на Пирин: Загубихме от най-силния отбор в България
“Разочаровани сме от поражението, но не мога да виня никого. Смятам, че желанието и гладът ни за успех бяха на лице.“ 

Това заяви мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни след изключително драматичната загуба от Берое с 3:4 в мач за Купата на България. 

„Не забравяйте, че се изправихме срещу отбор, който според мен е най-добрият в цялата страна. От реакцията им си пролича това“, каза наставникът на „орлетата“. 

„Ние искахме теренът ни да бъде достатъчно мокър, за да върви топката по-бързо. Разочарован съм, може би, защото и загубихме двама футболисти, които няма да можем да използваме в следващите мачове. Моите футболисти бяха невероятни и това си личи от реакцията на феновете. Това не трябва да ги обезвери, защото се справиха страхотно. Темпото е много различно между двете лиги, ние искаме да играем бързо, но те играят дори по-бързо от нас. Изкарахме ги до ръба и се получиха нещата, искам обаче да се вдигнем и да достигнем до върха на лигата. Имаме фантастични футболисти. Краси Станоев се контузи още в началото. Той е точно този английски тип. Работя с тези момчета, а когато загубиш двама от тях в средата на терена, е голям удар. Другите, които се появиха, може би ни дадоха нещо различно. Разочарован съм от резултата, но съм доволен от играта. Преслав Йорданов може да тича, не просто е грамаден. Просто е неудържим и бе изключително разочарован, че не успя да вземе топката накрая. Искахме да стигнем далеко в този турнир, да играем срещу големите отбори. Трябва да кажа, че нашата основна цел е промоцията. Имаме как да постигнем това”, допълни Фийни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки