Сензациите в пресата: ЦСКА прибра около 250 бона от билети

Вижте някои от интересните новини в пресата днес

Сензациите в пресата: ЦСКА прибра около 250 бона от билети

Сензациите в пресата за днешния ден:

"Тема Спорт": ЦСКА прибра около 250 бона от билети

ЦСКА получи добри приходи от домакинството на ЧФР Клуж. Министерството на здравеопазването разреши на трибуните на националния стадион да присъстват 12 824 зрители -30% от капацитета на съоръжението. Толкова талони бяха пуснати в продажба. В Сектор А (1 902 зрители) се сядаше срещу билет от 36 лева. За останалите трибуни - Г (4 181 зрители), В (2 451 зрители) и Б (4 290 зрители), талоните се търгуваха по 18 лева.

Простата сметка показва, че в касата на клуба са постъпили около 250 бона от продажбата на пропуски. Притежателите на абонаментни карти си взимаха билети с 10 процента отстъпка. ЦСКА си осигури солидни постъпления с пробива до групите на Лига Европа. Само за достигането на тази фаза клубът заработи 3.7 милиона евро от наградния фонд на УЕфА.

В тези пари не се включват приходите от ТВ права, както и от спонсори и други приходи.

В този етап на надпреварата пък всяка победа вкарва в клубната каса 570 хиляди евро, а равенството - 190 хиляди евро. Достигане до 1/1 б-финалите напролет пък носи още 1.5 или 1 милиона евро, в зависимост от това дали си първи, или втори в потока си.
 
"Тема Спорт": Митко Бербатов похвали национала Антов
Димитър Бербатоб похвали един от националите 6 редиците на ЦСКА - Валентин Антов. Бербо отличи младока в редовната си изява за букмейкърски сайт преди снощния мач с ЧФР Клуж. Митко направи коментар на цялостното представяне на армейците и по-конкретно на футболната политика у нас.

"ЦСКА играе като едно цяло и е налице добра химия между футболистите. Нападателите често изненадват със скоростта си. Али Соу е отличен футболист, който разполага с много добри физически данни. Валентин Антов е един от националите в отбора.

Той е младо момче и е капитан, което говори за класата му. Отбори като ЦСКА се нуждаят от по-добри футболисти, за да могат да заличат изоставането си от водещите тимове в Европа.

А за да привлечеш силни играчи, се нуждаеш от пари. Е то защо всичко е много трудно. Обикновено най-добрите играчи в България биват продавани, за да се развиват, защото инфраструктурата изобщо я няма", сподели бившият нападател на ЦСКА, Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Монако.

"Мач Телеграф": Калоян Кръстев с най-силен старт на сезона
От новия сезон са изминали едва десетина мача, но нападателят на Славия Калоян Кръстев вече прави най-силния си личен старт.

До момента той има 4 гола - един в Европа срещу Кукъси, един в Първа лига, вкаран на Левски, както и два за Купата на България - при успеха с 5:1 над Севлиево.

През целия минал сезон Калоян вкара 4 гола - по 2 попадения в елита и за Купата. Тези за първенството бяха срещу Етър и Витоша (Бистрица), а в другия турнир - срещу Загорец и Ботев (Пд).

През кампанията 2017/18 завършва със само 3 попадения - две в първенството срещу Етър и Септември (Сф) и едно за Купата - срещу Черноморец (Балчик).

Иначе първото му попадение в елита и изобщо за Славия, е срещу Монтана през сезон 2016/17. Цифрите му с белия екип са следните: 82 мача и 6 гола в елита, 10 срещи и 5 попадения за Купата, както и 3 двубоя с 1 гол в Европа, или общо 95 мача и 12 попадения.
 
 
Бабич: Доволен съм от резултата, но ни трябваше валериан

„Пирин взе много важни три точки срещу Етър“, заяви треньорът на „орлетата“

Светльо Петров: Трудно е, но ще продължа да се боря

"Надежда имаме, но каквото и да говорим сега, това са празни приказки"

Николай Костов определи групата за Славия

Николай Михайлов се завръща в списъка

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки