Рилци се събужда! Победи Долно Осеново с 5:1

Вижте какво заявиха от клуба след изразителния успех

Рилци се събужда! Победи Долно Осеново с 5:1

В мач от VІ кръг за първенството на областна група Струма-1 отборът на Рилци домакинства на тима от Долно Осеново и го победи с 5:1.

Веднага след първия съдийски сигнал футболистите на домакините обсадиха противниковата врата, но ударите на Велиян Михайлов и  Благой Петков бяха спасени с вещина от вратаря на Долно Осеново. В 7-ма минута насочена топка от Марио  Георгиев от отбора на Рилци бе пресечена от нападател на гостите и резултата бе открит за 0:1. До края на първата част на мача играта се водеше предимно в половината на гостите, но ударите на нападателите на Рилци бяха неточни,  не се стигна дори и  до изравняване на резултата.

През втората част на срещата отново футболистите на Рилци диктуваха нещата на терена и всеки момент се очакваше промяна на резултата. В 50-та минута комбинация между Радослав Александров и Петър Шопов завърши с гол на последния за 1:1. Три минути по-късно Благовест Христов бе изведен пред вратата на гостите и очи в срещу  техния страж го простреля за 2:1. В 66-та минута Радослав Александров от фаул изпрати топката над изградената стена на гостите и тя се спря в мрежата за 3:1. Осем минути по-късно Благовест Христов след самостоятелен пробив успя да изпрати топката в противниковата мрежа за 4:1. Десет минути преди края на мача Велиян Михайлов изпрати топката за пети път в мрежата на гостите, изскачайки очи в очи със стража им.

„Този път се събрахме и победихме. Нашите футболисти са работещи, а през есенния дял от настоящото първенство мачовете са в събота. До момента освен че не се събирахме, ни напуснаха петима основни футболисти, от които двама преминаха в Пирин-2, един в Перун Кресна  и двама заминаха на гурбет -  един в Германия и един в Англия”, сподели Герински от клуба. 

 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки