В ТОРИНО: Ювентус пак стъпи накриво в Серия А и вече е далеч от върха

Торинци завършиха 1:1 с Верона като домакини

В ТОРИНО: Ювентус пак стъпи накриво в Серия А и вече е далеч от върха

Италианският шампион Ювентус допусна втора поредна грешна стъпка в Серия А, след като завърши 1:1 при домакинството си на Верона в мача от петия кръг на Калчото. 

Андреа Пирло остана със само една победа от началото на сезона в Италия, след като надви Сампдория още в първия кръг, а след това записа три поредни хикса с Рома, Кротоне и Хелас тази вечер. 

Още в 16-ата минута Коули се разписа, но голът не беше зачетен поради негова засада. Пет минути по-късно Бернардески беше изведен на добра позиция, но Марко Силвестри изби неговия изстрел. Последваха неточни удари на Калинич и Алън Емпереур за гостите и на Данило за домакините. В 37-ата минута Бернардески поиска дузпа за фаул на Давиде Фараони срещу него, но съдията не уважи претенциите му. В 41-ата Хуан Куадрадо отправи мощен шут, който разтресе напречната греда. 

В 56-ата минута Дзакани пробва изстрел от далечно разстояние, който беше избит в корнер. Четири минути по-късно именно той намери Фавили на точката на дузпата, като резервата откри резултата в полза на "мастифите". Оказа се обаче, че нападателят се е контузил при своя гол и така трябваше принудително да напусне терена. В 64-ата минута реферът подмина претенциите на Аарън Рамзи за дузпа.

В 76-ата минута напречната греда отново спаси "жълто-сините", този път след шут на Дибала от дъгата на наказателното поле. Още при следващата си атака обаче "Старата госпожа" изравни резултата. Това стана с удар по земя на резервата Кулушевски. В 81-ата минута изстрел на Дибала профуча покрай вратата.

Така Юве събра шест точки и се нареди на дванайсто място в класирането, като все още не е ясен изходът от неизиграната среща между тях и Наполи. Верона пък има осем точки на седмото място в таблицата.

Предпоследният Гранада си тръгна с точка от Билбао (ВИДЕО)

След равенство 1:1

Късен автогол спаси Юве срещу Каляри (ВИДЕО)

Лацио удари Дженоа

Айнтрахт спечели с обрат битката за Европа (ВИДЕО)

Аугсбург падна с 1:3 във Франкфурт

Мениджърът на Ковънтри: Срещаме най-големия клуб в света

„За Манчестър Юнайтед е нормално да играе на това ниво“, смята Марк Робинс

Тен Хаг се прицели във ФА Къп

Вижте какво заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Клоп: Имаме шанс, ако спечелим оставащите мачове

„Ливърпул е длъжен да покаже отново глад за победа срещу Фулъм“, смята мениджърът

Гуардиола: Не сме машини

Ерлинг Холанд е под въпрос за полуфинала с Челси

Александър-Арнолд: Ще се раздадем в оставащите мачове

„Нещата не зависят само от нас, но ние ще се постараем“

От Байерн: Гнабри и Сане са под въпрос за Реал

"Имам споразумение с клуба, то е съобщено и е в сила", посочи Тухел

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки