Сензациите в пресата: Заги дебютира още срещу Рома

Най-интересните заглавия от спортния печат днес

Сензациите в пресата: Заги дебютира още срещу Рома

Най-интересните заглавия от спортния ни печат днес, 26-ти октомври:

Тема Спорт: Заги ще дебютира срещу Рома

Сръбският наставник Златомир Загорчич ще дебютира начело на ЦСКА при гостуването на "Олимпико" на Рома, в мач от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 22:00ч часа. 

Армейците ще са четвъртият тим, който бившият национал на България ще води в кариерата си. Именно след загубата от ЦСКА с 0:1 през август той напусна Славия, където работи в продължение на три години и половина. С белите спечели бронзовите медали миналия сезон, а през 2018 година купата след победа над Левски във финала. Преди това на два пъти бе начело на Войводина Нови Сад (2012 и 2015), а между тях бе наставник на Литекс. Разботил е с Гриша Ганчев в Ловеч и като футболист, като става шампион на два пъти през 1998 и 1999-та. При оранжевите е бил и асистент на Люпко Петрович. 49-годишният Златомир Загорчич ще направо поне една промяна  в настояюия щаб от помощник-треньори в ЦСКА. Най-вероятно ще бъде освободен доведеният от Стамен Белчев Владислав Януш, а на неговото място ще бдъе привлечен друг човек, посочен от Заги. 

Мач Телеграф: Черно море с почивка след цяла нощ път

Отборът на Черно море получи почивка в неделя, след като се прибра в морската столица едва в 6:00ч. сутринта след дълго пътуване от София. От днес Илиан Илиев събира своите играчи, за да стартират подготовка за предстоящото домакинство на ЦСКА 1948 в петък.

Тема Спорт: В Левски взепи пари преди 10 дни

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри, че футболистите са получили заплати за последно преди 10 дни. "Кога последно сме плащали заплати? Последната заплата футболистите получиха преди десетина дни. Малко е сложно да кажа за кой месец. Има футболисти, които са си получили всичко до август". Днес отборът е пуснат в почивка, защото все още не е ясно кой ще бъде треньор на Левски. Колев коментира и казуса "Станислав Иванов", който е "замразен", защото отказа трансфер. "Преди месец го извиках, за да му направя конферентен разговор с клуб, който искаше да го привлече. Футболистът взе решение, че няма желание да играе за този клуб. Решеният оттук нататък ги взима Наско Сираков, Иванов има нужда от глътка свеж въздух, за да осмисли какво иска да прави. Знаете, че неговият договор с Левски изтича", каза изпълнителният директор.

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки