Треньорът на Рома хвали ЦСКА преди мача в Рим

Пауло Фонсека се изказа ласкаво за "армейците" в навечерието на сблъсъка от Лига Европа

Треньорът на Рома хвали ЦСКА преди мача в Рим
Треньорът на Рома Пауло Фонсека се изказа ласкаво за ЦСКА преди утрешния двубой между двата тима в Лига Европа. 

Мачът от втория кръг на първа група ще се изиграе от 22:00 ч. на "Олимпико" в Рим. 

Въпреки че домакините най-вероятно ще заложат на голяма част от резервите си, Фонсека подчерта, че италианците са наясно със силните страни на ЦСКА и няма място за подценяване.

"За мен е важно да имаме правилното отношение в този мач. ЦСКА не постига добри резултати в последно време, но нека не забравяме, че отстраниха "Базел". Това е много добре подготвен физически тим, който пресира дълбоко и има качествени играчи. Ние трябва да се фокусираме върху нашата игра и да не чакаме само на грешки на съперника", каза Фонсека на своята официална пресконференция.

"Крис Смолинг ще започне като титуляр. Както знаете, той е много важен за нас, но няма пряка връзка с представянето на отбора в защита от началото на сезона. Тези три момчета - Джанлука Манчини, Мараш Кумбула и Рожер Ибанйес почти винаги са заедно на терена и са се справили добре до момента. Смолинг е страхотен и важен защитник, но и тримата се справиха отлично до момента."

"Борха (Майорал) е футболист, който винаги ще играе като нападател. Той е млад и трябва да се адаптира, защото до момента е играл в различна страна. Работи много срещу "Йънг Бойс". Беше труден мач на изкуствен терен с доста тежко първо полувреме. Трябва да разберем, че той е млад и му е нужна адаптация. Но аз имам вяра в него", коментира още португалецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки