Петричев: Играчите показаха, че могат да са фактор в Европа

„Чудесата винаги са възможни във футбола“

Петричев: Играчите показаха, че могат да са фактор в Европа

"Момчетата показаха, че имат потенциал да бъдат фактор на голямата европейска сцена!"

Това обяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев след загубата от ЛАСК Линц с 3:4 в мач от груповата фаза на Лига Европа.

Той допълни, че на "орлите" им предстои още много работа, но е убеден, че скоро ще дойде момент, в който тимът отново ще бъде ефективен.

"Не е приятна загуба, като всяка една загуба. Но пък една загуба, която показа доста неща и на база, на която, можем да си направим доста изводи – някои негативни, някои положителни. Според мен трябва доста работа и доверие в тези момчета, които показаха, че имат качества и характер. Показаха, че имат потенциал да бъдат фактор на голямата европейска сцена. Очевидно ни е необходимо още време да свършим доста работа, но тези момчета имат много потенциал в себе си. Въпрос на време е, но ще дойде момент, в който отново ще бъдем ефективни. Видяхте днес при един негативен развой и един недобър мач, тези момчета намериха сили в себе си и поставиха под доста сериозно напрежение съперника, който е изключително класен отбор", посочи Петричев, който вчера бе рожденик.

"Едва ли ще бъде последната загуба за Лудогорец. По-важното е да има възход в играта. През тази седмица си говорихме с момчетата, че е много важно Лудогорец не само да побеждава, ами и да побеждава с хубава игра. Това е важно за нас. Мисля, че сме в една изходна позиция, от която с работа, с търпение, с доверие нещата биха могли да се получат. За съжаление Тотнъм идват в момент, в който сме натрупали две загуби, но ние никога не сме спирали да мечтаем и да вярваме. Аз имам доверие в тези момчета. Чудесата винаги са възможни във футбола", допълни той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки