Зидан за Бензема и Винисиус: На терена се казват много неща

"Няма никакъв проблем", обяви треньорът на Реал

Зидан за Бензема и Винисиус: На терена се казват много неща

 Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не обръща голямо внимание на думите на Карим Бензема към Винисиус Жуниор, изтекли в медийното пространство. Камерите уловиха как френският нападател казва на Ферлан Менди да не подава на Винисиус, тъй като младият нападател постоянно грешал. „Няма никакъв проблем. Точно обратното – тренират много добре. (...) Сега има много камери. На терена се казват много неща, но всичко остава на терена“, коментира лаконично Зизу на пресконференция утрешния мач с Уеска.

 
 
 
„Винисиус е млад, има настояще и бъдеще в Мадрид. Работи, старае се. Той е момче, което иска да се учи и да върви напред. Страхотно е за един треньор да го има в състава си“, довери наставникът. „Имаме много мачове и идеята е Еден Азар да бъде с нас. Добре е, а това е най-важното. Важното е, че всички сме подготвени, защото предстоят много срещи. Най-важното е, че усещането му е добро и тренира усърдно".
 
 
Зидан коментира и информациите за сформиране на Суперлига. „Чух за идеята. Мога да кажа само, че и сега имаме много мачове. Дори нямаме време да се насладим на победа. Важно е да мислим за утрешния двубой. Предстои ни да се изправим срещу опасен съперник“, каза още Зидан.
 
„Лос бланкос“ приемат Уеска утре от 15:00 часа на стадион „Алфредо ди Стефано“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки