ЖАЛКО! Гришо падна от Евънс, пропусна огромен шанс във Виена (ВИДЕО)

Българинът не се възползва от възможността за лесен на хартия 1/2-финал

ЖАЛКО! Гришо падна от Евънс, пропусна огромен шанс във Виена (ВИДЕО)
Григор Димитров отпадна неочаквано на 1/4-финалите във Виена от британеца Даниел Евънс, който стигна до успеха след 7:6(3), 4:6, 6:3 за 2 часа и 44 минути игра.

Пред българина се откри фантастичен шанс за лесен противник на 1/2-финалите, след като Лоренцо Сонего елиминира Новак Джокович, но в крайна сметка вместо него в спор за място на финала ще се състезава британският тенисист.

В първия сет Дан проби още в началния гейм, но българинът върна моментално пробива. Димитров обаче инкасира нов пробив в петия гейм, но успя да върне и него в осмия.

До края двамата си спечелиха подаванията и се стигна до тайбрек в който британецът бе по-добрият и победи категорично след 7:3 точки. Така спечели първия сет.

Във втория сет обаче Димитров се окопити и след един единствен пробив, който падна в третия гейм успя да го спечели. Той задържа аванса си до самия край на частта и мачът бе пратен в трети и решителен сет.

В него Евънс дръпна с 3:0 гейма аванс след пробив във втория гейм, а за съжаление Димитров не успя дори да достигне до точка за връщането му. 

В крайна сметка българинът загуби. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки