Конте бесен след резила: Пропускаме твърде много, за това губим точки

Треньорът на Интер не бе никак доволен от ремито 2:2 срещу Парма

Конте бесен след резила: Пропускаме твърде много, за това губим точки

Треньорът на Интер Антонио Конте обвини футболистите си за равенството с Парма 2:2 вчера на „Сан Сиро“.

„Не е първият мач, в който доминираме и въпреки това почти загубихме. Парма реализира 100% от шансовете си. Ако не вкарвате голове във футбола, не печелите“, заяви Конте пред „Скай Спорт“.

„Пропуснахме много шансове, направихме много грешки и това не е добре. Нуждаем се от решителност и прецизност. Това направи Парма, тъй като реализира две попадения от две възможности. Това не се случва за първи път, трябва да се вгледаме в себе си и да увеличим решимостта си, за да се възползваме максимално от шансовете си, в противен случай плащаме цената и в този мач се справяме с последиците от тези грешки“, добави още той.

„Създавахме положения, но завършващата фаза беше проблемът. Не става въпрос само за нападателите, но и за крилата, халфовете и защитниците. Атакуването включва много играчи, но за пореден път не бяхме достатъчно точни или решително, когато бяхме на финалната права. Разочароващо е, тъй като не бих могъл да поискам повече отношение, но трябва да се справяме много по-добре. Никога не съм казвал, че някой е бавен, а че трябва да сме по-решителни“, каза италианският специалист.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки