Шмайхел: Юнайтед задължително трябва да се подсили през януари

Бившият вратар на "червените дяволи" не смята, че съставът в сегашния му вид е достатъчно силен

Шмайхел: Юнайтед задължително трябва да се подсили през януари

 Още една легенда на Манчестър Юнайтед критикува остро представянето на „червените дяволи“. 

Легендарният вратар от близкото минало Петер Шмайхел открито нападна играчите и застана зад мениджъра Оле Гунар Солскяер. Както повечето свои колеги датчанинът смята, че футболистите са виновни за слабото представяне на тима във Висшата лига и призова звездите в клуба да покажат истинските си качества.

„Манчестър Юнайтед показва непостоянство. Нещо, което е недопустимо за топ отбор. Ако искаш да си сред най-добрите, трябва да печелиш и то да го правиш с добра игра, и да радваш хората пред телевизора. Необходими са промени и е просто наложително през януари да пристигнат футболисти от висока класа, с качества, които наистина са достойни за Манчестър Юнайтед."

"Аз мисля, че на Арсенал им бе доста лесно срещу нас и ни победиха с лекота. В играта няма никаква идея, никой не знае какво точно се изисква на терена. Според мен Оле прави каквото зависи от него и съм склонен да хвърля по-голямата част от вината върху играчите. В Юнайтед трябва да играят истински личности с чест и достойнство, които знаят историята на този клуб и колко високи цели се преследват всяка година. За да се постигат успехи, колективът трябва да е сплотен, състезателите да бъдат едно цяло и да се подкрепят, а от това, което виждам повечето футболисти мислят само за себе си“, сподели Шмайхел. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки